Tarjoilu

Tarjoilu

Babyshowerit voidaan järjestää nyyttärihengessä esimerkiksi juhlakalun tai muiden osallistujien kotona tai kesäaikaan esimerkiksi rannalla tai puistossa. Myös ravintolakabinetin varaus on mukava tapa viettää juhlia. Jos menette ravintolaan tai järjestätte nyyttärit, on syytä huomioida, että raskaana oleville on Neuvolan suosittelemia ruokarajoituksia. Katso tarkempaa tietoa esimerkiksi THL:n sivuilta.

Nyyttärihengessä jokainen vauvajuhliin osallistuja tuo mukanaan makean tai suolaisen tarjoiltavan tai tarvikkeita nyyttäreitä varten. Tarjottavat voivat olla esimerkiksi piirakoita, erilaisia salaatteja, tuoreita sämpylöitä, tuoreita hedelmiä ja suklaadippiä, vaahtokarkkeja, jäätelöä – ja mitä mieleen juolahtaakin.

Varmoja hittejä vauvajuhlien listalle:

1. Jäätelöpuffet
Saisiko olla vadelmasorbet lakritsikastikkeella? Vai hedelmäströsseleitä, mansikoita ja appelsiinijäätelöä? Juhlien takuuvarma hitti on jäätelopuffet, joka koostuu eri makuisista jäätelöistä, kastikkeista, strösseleistä, karkeista ja marjoista. Jokaiselle lumoava kokonaisuus – juuri omaan makuun sopiva.

2. Marjarahka
Herkullisen salaatin jälkeen maistuu jälkiruokana marjainen rahka. Vatkaa 5 dl kermaa, lisää 2 tl vanilliinisokeria, mustikoita, mansikoita ja vadelmia sekä 2 maitorahkaa ja avot – täydellinen jälkiruoka on valmis nautittavaksi.

Millaisia herkkuja Sinun Baby Showereissasi on tarjottu? Laita viestiä osoitteeseen vaippakakkukeisari@gmail.com, niin lisäämme suositut herkut listalle.