top of page
Babyshower.fi logo

Virallinen Baby shower kauppa - kotimainen perheyritys jo vuodesta 1995 - ostamalla meiltä tuet kotimaista työtä

Baby shower toimitukset

ILMAINEN TOIMITUS YLI 59€ TILAUKSIIN!

BABY SHOWER KORISTELU

Ehkä kaikkein ihanin vaihe on vauvakutsujen koristeluiden suunnittelu ja toteutus. Sävymaailmaltaan suositaan hempeitä ja pastellisävyisiä värejä, vaaleanpunaista tai -sinistä, riippuen siitä tiedetäänkö vauvan sukupuoli.

Sukupuolineutraalit sävyt, kuten turkoosi, violetti ja keltainen sopii neutraaleihin vauvajuhliin sekä juhliin, joissa tulevan vauvan sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Mikäli tuleva äiti on räväkkä persoona voidaan käyttää myös kirkkaita värejä, kuten pinkkiä tai sähkönsinistä. Tämän valitun väriteeman pohjalta kannattaa suunnitella juhliin sekä koristelut, että kattaus.


Väriteema voi toimia myös juhlaväen pukukoodina, jolloin kaikilla tulisi olla päällään esimerkiksi jotain vaaleanpunaista. Pukukoodin käyttäminen juhlissa tuo kivan lisän, kun kaikki juhlavieraat ovat sävy sävyyn teeman mukaan.
Valitun värimaailman koristeluina pompomit, koristenauhat, ilmapallot, viirit ja kukat ovat suosittuja koriste-elementtejä, ja niillä luodaankin helposti juhlapaikkaan tunnelmaa. Koristenauhat on helppo ja nopea tapa tuoda juhlatilaan tunnelmaa sekä ilmettä.

Ilmapalloilla saa aikaan todella näyttäviä ja upeita kokonaisuuksia, mutta niiden täyttämiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.

Koristeiden suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon, kuinka paljon aikaa järjestelyyn juhlapaikassa on. Jos juhlat on esimerkiksi järjestäjän kotona voi aikaa käyttää runsaasti, mikäli taas juhlat järjestetään tulevan äidin kotona ei koristeluun välttämättä ole aikaa kovinkaan paljoa.

 

Kukat tuo juhlatilaan ihanaa kauneutta, kukiksi voi valita oikeita kukkia tai tekokukkia. Tekokukat on helppo tilata hyvissä ajoin etukäteen, eikä niiden kanssa tarvitse miettiä vettä tai niiden kestävyyttä. Tekokukkia käytettäessä on myös helppo valita oikean värimaailman kukat esimerkiksi vaaleansiniset, joita ei välttämättä oikeina kukkina löydy.
Saman värimaailman ihania sävyjä kannattaa käyttää myös pöytäliinassa, servieteissä, täytekakun koristeissa sekä kertakäyttöisissä kattaustarvikkeissa. Näin vauvajuhlien värimaailma toistuu ja juhlapaikka täyttyy ihanan hempeällä tunnelmalla kauttaaltaan.
Koristelun runsauteen vaikuttaa luonnollisesti valittu paikka, tulevan äidin koti voidaan koristella runsain määrin, kun taas ravintolaan tai piknikille koristelun määrä täytyy rajata vähäiseksi.

bottom of page