top of page
Babyshower.fi logo

Virallinen Baby shower kauppa - kotimainen perheyritys jo vuodesta 1995 - ostamalla meiltä tuet kotimaista työtä

Baby shower toimitukset

ILMAINEN TOIMITUS YLI 59€ TILAUKSIIN!

PERUUTUKSET / PALAUTUKSET

Babyshower.fi:n tuotteet ovat korkealaatuisia ja meille asiakastyytyväisyys on tärkeä asia.

Mikäli tilaamasi tuotteet eivät sinua kuitenkaan ole miellyttäneet, 

on sinulla 14 päivän peruuttamisoikeus seuraavia ohjeita noudattaen.

Peruuta tilaus ja palauta käyttämätön tuote

Kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tilaus ja palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Huomioithan seuraavat seikat:

  • Palautettava tuote/tuotepakkaus on käyttämätön, samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa sekä täysin myyntikuntoinen

  • Kaikki tuotteeseen liittyvät tavarat (ohjeet,tuotepakkaukset yms.) on palautettava tuotteen mukana

  • Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas eikä siinä saa ilmetä esimerkiksi eläinten karvoja, pölyä tai muita roskia

Peruuttamisoikeus ei koske

Kuluttajansuojalaissa on määritelty tuotteet, joita peruuttamisoikeus ei koske, kuten mittatilaustuotteet.

Mittatilaustuotteita ovat mm.  määrämittatuotteet, omalla kuvalla tai halutuilla mitoilla valmistetut tuotteet.

Huomioithan, että kokoamista tai asentamista vaativien tuotteiden suhteen teet peruuttamispäätöksen ennen tuotteen kokoamista tai asentamista. Tuote, joka on koottu on käyttöön otettu.

Peruuttaminen

Ilmoita meille aina tilauksesi peruuttamisesta sähköpostitse ENNEN palautettavan paketin lähettämistä babyshowerkauppa@gmail.com

Tämä on tärkeää, jotta osaamme odottaa sinulta saapuvaa pakettia ja otamme peruutuksesi käsittelyyn mahdollisimman nopeasti paketin saavuttua meille.

  • Liitä paketin mukaan palautuslomake - ladattavissa sivun lopusta

  • Pakkaa tuotteet huolellisesti ja käytä alkuperäisiä suoja- ja pakkausmateriaaleja - pakkaa tuotteet hyvin, koska olet vastuussa niiden ehjänä perille saapumisesta

  • Käytä lähetyspalautuksessa sähköistä saapumisilmoitusta eli ilmoita meidän puhelinnumero ja sähköpostiosoite lähetystä tehdessä

Tilauksen peruuttamisesta ja tuotteiden palautuksesta aiheutuvat palautus- ja käsittelykulut ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusosoite:

Kalustepisara Oy / Babyshower.fi

Loimijoentie 94, 32440 ALASTARO

+358469680596

babyshowerkauppa@gmail.com

Maksun palautus

Kaikki peruutukset käsitellään saapumisjärjetyksessä. Palautuspaketin saavuttua ja sen tarkistettuamme teemme hyvityksen aina tilauksessa käyttämäsi maksutavan mukaisesti. Hyvitys tehdään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta. 

Mikäli palautettu tuote on vaurioitunut, jälleenmyyntikelvoton tai käyttöön otettu on Babyshower.fi:llä oikeus periä arvonalennus tuotteen alkuperäiseen arvoon saakka. Mikäli tuote on tahriintunut, siinä esiintyy eläimen karvoja tai pölyä johtaa se automaattisesti tuotteen palautuksen hylkäämiseen.

Mikäli tilaus sisältää kampanjakoodilla saadun edun, alennuksen tai ilmaisen toimituksen ja tilauksen peruuttamisen jälkeen tilauksen arvo jää alle kampanjassa osoitetun minimisumman, alennus peruuntuu tai pienenee. Erotus veloitetaan palautettavasta summasta.

Bonus-tuotteet

Jos tilauksesi mukana on tullut maksuton bonus-tuote (kaupanpäällinen, kylkiäinen tms.) ja kampanjan ehdot eivät tuotteiden palauttamisen jälkeen enää täyty, palauta bonus-tuote palautuksen mukana. Palauttamattomista bonus-tuotteista peritään niiden arvo.

Reklamaatio

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä, viallinen tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta. Lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi sähköpostitse babyshowerkauppa@gmail.com viipymättä tai viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Säilytä aina myös vahingoittunut kuljetuspakkaus. 

Ensisijaisesti vaurioituneen tuotteen tilalle toimitetaan aina uusi vastaava tuote. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa hyvitys on korkeintaan tuotteen summaa vastaava summa. Mikäli kuluttaja-asiakas haluaa tällaisessa tilanteessa peruuttaa tilauksen sovelletaan normaaleja peruuttamisehtojamme ja tilausta ei käsitellä reklamaationa.

Muuta

Babyshower.fi ei hyväksy tilauksen peruuttamista, joka on tehty ilman yhteydenottoa tai hyväksyttyjen peruuttamisohjeiden noudattamista. Tällaisessa tapauksessa toisen osapuolen katsotaan rikkovan sopimusehtoja ja Babushower.fi toimittaa paketin takaisin asiakkaalle tämän kustannuksella tai pidättää palautettavasta summasta toimistomaksun 20€.

Tarkemmin ehtojamme voit tarkastella täältä

bottom of page